KIES voor het Kind

Veelgestelde vragen

Je kunt je aanmelden of je interesse in een of meer thema studiedagen doorgeven  door een mail te sturen aan info@kiesvoorhetkind.nl
KIES training en scholingsmogelijkheden voor professionals vind je bij de KIES Academie. Op deze pagina kun je meer lezen.
Heb je dan nog vragen? Mail dan aan info@kiesvoorhetkind.nl
Jouw profiel als KIES professional wordt gebruikt om op de landkaart en website de juiste informatie over jou en de organsiatie waarvoor je werkt te kunnen tonen.
Het is belangrijk dat je dit profiel uptodate houdt. Vul ook je bedrijf of de organisatie waarvoor je werkt met het adres, postcode en woonplaats in. Dat is noodzakelijk om zichtbaar te worden op de landkaart.
Mocht je mailadres wijzigen, geef het dan door aan administratie@kiesvoorhetkind.nl 
Je kunt als KIES coach de in 2018 vernieuwe handleiding van de KIES basistraining 7-12 jaar bestellen als je dit nog niet hebt gedaan. Deze vernieuwde handleiding is tevens ook de basis bij het volgen van nascholingen.
Wil je deze vernieuwde handleiding bestellen? Stuur dan een email aan administratie@kiesvoorhetkind.nl 
Als gecertificeerd KIES professional en lid van het KIES beroepsplatform voor professionals heb je toegang tot het platform waar je onder andere downloads en informatie kunt vinden over gratis of te bestellen materialen. De handleiding KIES coach 7-12 jaar kost €114,95 inclusief btw en verzendkosten en is te bestellen via: info@kiesvoorhetkind.nl

Ben je wel gecertificeerd KIES coach, maar geen lid (meer)? Je kunt tegen betaling lid worden. Stuur je gegevens en kopie van je certificaat onder vermelding van datum, locatie en trainers naar administratie@kiesvoorhetkind.nl We kijken je certificering dan na en nemen contact met je op.
De algemene verkoopvoorwaarden staan op de homepagina van de website. Om er naar toe te gaan klik hier.

KIES werkt samen met