KIES voor het Kind

Veelgestelde vragen

Alle KIES professionals staan op de homepagina van de website www.KIESvoorhetkind.nl. Je kunt ze vinden op certificaat, land, provincie en woonplaats. Naar de homepagina.
KIES coaches organiseren op school of bij een instantie, KIES bijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn in groepsverband of individueel en al dan niet tijdens schooltijd. Hoe en waar KIES aangeboden wordt is per regio en plaats verschillend. Veel gemeentes verlenen subsidie voor KIES. De hulp via KIES groepen, is zo mogelijk gratis voor kinderen. Informeer bij de school van het kind(eren), bij het Centrum Jeugd en Gezin/bij de gemeente of kijk op de homepagina om direct in contact te komen met een KIES professional om te informeren naar de mogelijkheden.
De scholen en organisaties die een KIES aanbod hebben en bij ons bekend zijn, zijn te vinden op de landkaart via de zoekfunctie op de homepagina
Het is mogelijk dat KIES  professionals scholen en instanties informatie verstrekken. Afhankelijk van de vraag en het certificaat van de KIES professional, kan informatie, tips, een workshop voor personeel of begeleiding geboden worden.

Is er een specifieke vraag leg die dan aan ons voor. Wij gaan na of we een passend aanbod kunnen doen. Neem hiervoor contact op met administratie@kiesvoorhetkind.nl
Fijn dat jullie vroeg in de scheiding rekening houden met het belang van jullie kind(eren). Speciaal voor deze fase van de scheiding is er KIES Mediation. Er zijn mogelijkheden voor KIES Mediation Kindgroepen (omgangbegeleiding) om aan deel te nemen voor de kinderen of bijvoorbeeld het KIES Mediation Kindgesprek. De KIES professionals die deze groepen begeleiden of het Kindgesprek voeren, begeleiden vanuit het belang van het kind/de kinderen. Kijk voor meer informstie bij KIES Mediation of ga voor direct contact met een KIES professional voor een KIES Mediation Kindgeprek of KIES Mediation Kindgroep naar de homepagina.

KIES werkt samen met