KIES voor het Kind

Veelgestelde vragen

Na het volgen van een KIES training of nascholing ben je automatisch gratis lid van het KIES platform voor uitwisseling van vragen, tips en informatie voor en door KIES professionals. Elke KIES scholing heeft daar een eigen ruimte.
Wanneer KIES coaches binnen 2 jaar na het behalen van een certificaat een nascholing of verdiepingsdag volgt, dan word je lidmaatschap dan met 2 jaar verlengd. Je kunt ook kiezen lid te blijven zonder deelname aan vervolgscholingen. Voor de kwaliteitsbewaking is lidmaatschap een vereiste.
KIES Mediators betalen een jaarlijkse bijdrage voor hun profiel op de website. Ze krijgen daarnaast nascholing en verdiepingsdagen aangeboden.
Het KIES platform is een online omgeving voor KIES professionals waar ze met elkaar vragen, ervaringen en tips kunnen delen. Ook is er een kennisbank voor professionals en kunnen zij gebruik maken van extra's. 
Er zijn werkbladen voor leden van het KIES coach platform digitaal en online beschikbaar. Om ze te kunnen downloaden moet je inloggen via de link die je via de nieuwsbrief is of wordt toegestuurd.

KIES werkt samen met