Kinderen In Een Scheiding & b.y. Kids Vakantieweekend 2022

Kinderen In Een Scheiding & b.y. Kids Vakantieweekend 2022

Heel graag wilde ik iets echt fijns en moois doen voor kinderen die hetzelfde meemaakten als ik zelf ooit meemaakte'

-Nienke, oud deelneemster aan KIES-
 
 
Vakantieweekend voor kinderen met gescheiden ouders 
 
Hoe mooi de dingen kunnen verlopen! Nienke, Manager CRO & Personalization bij Prijsvrij vakanties, is ook kind met gescheiden ouders. Ze was, samen met haar zus, Laureen één van de eerste deelnemers aan de pilots van KIES. Toen haar baas Marc van Deursen, ook kind met gescheiden ouders, iets moois wilde organiseren als goed doel, wist Nienke daar wel een oplossing voor. En zo werkten we maandenlang, ook in vele vrije uurtjes, mee aan een prachtig initiatief door een relatie die ooit ontstond door KIES.

We werkten als Expertisecentrum Kind en Scheiding graag mee aan een vrolijk vakantie weekend voor kinderen met gescheiden ouders dat 23-24-25 september 2022 plaats vond.

Het vakantieweekendproject door b.y.Kids was een initiatief van Prijsvrij en samenwerking tussen Prijsvrij Vakanties, D-Reizen, Landal en het Expertisecentrum Kind en Scheiding en met medewerking van buddy's en van Villa Pinedo waarmee we een kijk en luistertip brochure maakten. 

Prijsvrij Vakanties trakteerde voor dit project kinderen op een compleet verzorgd zorgeloos weekend vol plezier. Het vakantie weekend betrof een gratis weekend weg, in 100 huisjes, voor meer dan 200 kinderen en hun ouders. In elk huisje verbleven de kinderen met één van beide ouders, met een mogelijk wisselmoment, op het vakantiepark Landal Rabbit Hill. Ze hebben genoten vanvan een leuk activiteiten programma, optredens van (bekende) artiesten zoals Douwe Bob, Flemming en workshops. bijvoorbeeld met Demi de Boer en verschillende sportactiviteiten

 
Het Expertisecentrum Kind en Scheiding heeft in het gehele traject een adviserende en ondersteunende rol voor dit onvergetelijke weekend voor kinderen gehad. Met de Stichting b.y.Kids is vanuit onze 20 jaar ervaring en expertise samengewerkt. Voor dit mooie weekend konden via de KIES professionals kinderen uit de doelgroep een prachtig weekend beleven aansluitend op de missie en inzet van de effectief bewezen methode KIES. 
 
Het Expertisecentrum Kind en Scheiding mocht naast het zorgdragen voor de aanmeldingen door de deelnemers en de advisering voor het weekend, ook de KIES Ouder Kompas boeken en KIES voor mij! werkboeken, kleurplaten en KIES Kijk en Praatplaat leveren. 

De foto's van dit weekend zijn door onszelf gemaakt of door Prijsvrij en fotograaf Donja
 
    
 
  
 
  

    
 
   
 
 
 
 
    
 
  
 
  
 
 
  
 
  
 
 
 
 
 
 
  
 
  
 
  
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 KIES werkt samen met