Narhea Goossens

Narhea Goossens

 
Training en rollenspel acteur bij KIES

Gespecialiseerd trainingsacteur in communicatie trainingen
Actrice
 
Docent theateropleiding
 
 
 
De kracht van theater is dat het je iets laat beleven. Het geeft de mogelijkheid om eeen stap verder te zetten dan te "praten over". Een prachtig middel om bij KIES trainingen gedrag mee te oefenen!'
 

Narhea Goosens werkt als trainingsacteur in het trainen van communicatie bij thema's als counseling gesprekken, huiselijk geweld en suïside preventie. De deelnemers zijn vaak hulpverleners, pedagogisch medewerkers, artsen en verloskundigen. Narhea is ook artistiek leider van het huisgezelfschap van het Koning Willem 1 College in Den Bosch, waar ze werkt met jongeren die het theatervak graag in willen. Ook schrijft en maakt Narhea voorstellingen voor 'Sally & Molly' een gezelschap dat voorstellingen maakt voor en over zorg en hulpverlening, met als doel ingewikkelde thema's bespreekbaar te maken.
Narhea werkt voor het Expertisecentrum Kind en Scheiding om de brede casuistiek waarvoor KIES professionals (kunnen) komen te staan, invoelbare en eigen positieve (leer)ervaringen zijn bij KIES trainingen. 

 
 

KIES werkt samen met